10 місяців допомоги для воїнів ЗСУ від прихожан Спасо-Преображенського Кафедрального собору

10 місяців поспіль під керівництвом протоієрея Іоанна Шемедюка  прихожани Спасо-Преображенського Кафедрального собору готують засушені овочі (картопля, морква, буряк, капуста, цибуля) необхідні для формування супів і борщів швидкого приготування.

Протягом 10-ти місяців до волонтерської праці долучалось близько 20 людей. Серед них парафіяни собору, православна молодь та люди доброї волі.

Заготівля супів та борщів відбувається в приміщенні недільної школи Спасо-Преображенського Кафедрального собору.

Таку їжу можна швидко приготувати в польових складних умовах. Пакет сухого супу чи борщу воїни можуть висипати у семилітрову каструлю, проварити, і готова смачна гаряча страва.